0

Markku Pakkanen: Sote- ja maakuntauudistus etenee

Eduskunnan perustuslakivaliokunta on julkistanut yksimielisen lausuntonsa sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistuksesta. Valiokunnan yksimielinen lausunto kertoo valiokunnan työstä sen, ettei valiokunnan työ ole poliittista vaan oikeudellista.

– Valiokunta on tehnyt ansiokasta työtä. Valiokunnan lausuntoon perehdytään nyt huolella ja sen mukaan muutokset voidaan tehdä eduskunnassa, toisin kuin vuosi sitten, uskoo keskustan kansanedustaja Markku Pakkanen.

Sosiaali- ja terveysvaliokunta siis jatkaa lakien käsittelyä ja ottaa mietinnössään huomioon perustuslakivalokunnan lausunnossa vaaditut muutokset. Korjaukset tullaan tekemään ja uudistus etenee.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...