0

Markku Pakkanen: Sote- ja maakuntauudistus etenee

Eduskunnan perustuslakivaliokunta on julkistanut yksimielisen lausuntonsa sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistuksesta. Valiokunnan yksimielinen lausunto kertoo valiokunnan työstä sen, ettei valiokunnan työ ole poliittista vaan oikeudellista.

– Valiokunta on tehnyt ansiokasta työtä. Valiokunnan lausuntoon perehdytään nyt huolella ja sen mukaan muutokset voidaan tehdä eduskunnassa, toisin kuin vuosi sitten, uskoo keskustan kansanedustaja Markku Pakkanen.

Sosiaali- ja terveysvaliokunta siis jatkaa lakien käsittelyä ja ottaa mietinnössään huomioon perustuslakivalokunnan lausunnossa vaaditut muutokset. Korjaukset tullaan tekemään ja uudistus etenee.

Viikon kysymys

Kouvola etsii säästökohteita – onko veronkorotus lääke talouden tasapainottamiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä