0

Sihvakan rannat talkoiltiin siistiksi Anjalassa

Anjalalaiset talkoilivat keskiviikkona Sihvakan rannat siisteiksi. Haravointitalkoissa oli mukana 17 kyläläistä ja talkooevästä tarjosi yhdistyksen lisäksi K-Supermarket Ykköstori.

– Talkoista lähtee tietoa taas kaupungille päin jos jo ensi vuonna löytyisi rahaa Sihvakan ruoppaukseen. Tätä on toivottu jo pari vuotta, aluesorvin kautta kaupungille toimitetussa Sihvakan kunnostussuunnitelmassa, kertoo Anna Peltola.

Hän muistutti myös kesän tapahtumista Anjalassa.

– Kyläkauppapäivää vietetään 16. kesäkuuta K-Market Anjalan edustalla. 21. heinäkuuta on Ankkapurha Go Go kulttuuripuistossa. Illallista Anjalan taivaan alla vietetään 11. elokuuta Kulttuuripuistossa.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä