TEAM Kassu kohtaa muusikoiden AC Pianissimon

KASPER LAINEEN muistorahasto järjestää perjantaina 18.5. kello 18.30–19.30 hyväntekeväisyysfutismatsin Saviniemen stadionilla Myllykoskella. TEAM Kassu -kokoonpanon järjestyksessään kolmanteen otteluun tulee vastustajaksi muusikoiden joukkue AC Pianissimo.
Muusikoiden joukkueessa on pelaajia muun muassa HIM:stä, Negativesta, Viikatteesta ja Pariisin keväästä sekä pesiksen jokerilegenda, Kakkospesässä soittava Sami Joukainen. TEAM Kassussa pelaa muun muassa Kouvojen kapteeni Ville Kaunisto, futislegendat Tuomas Aho, Toni Huttunen ja Ville Iiskola sekä KooKoon Jarno Kultanen.
Ennen peliä yleisölle esiintyy KuuΔelta ja puoliajalla Tommi Läntinen. Kahden euron hintaisten pääsylippujen tuotto menee lyhentämättömänä vähävaraisten kouvolalaisten jalkapallojunnujen hyväksi. Kasper Laineen muistorahasto on tukenut reilun kolmen vuoden aikana yli 30 nuoren futisjunnun harrastusta auttamalla kausi- ja turnausmaksujen maksamisessa.

Ottelussa huutokaupataan pallo, jossa on kaikkien pelaajien nimikirjoitukset. Lisäksi peli ilmakuvataan, ja kuvamateriaalia voi ladata netistä ja maksaa vapaaehtoisen maksun rahastolle, joka kerää varoja yksityisiltä lahjoittajilta ja järjestämällä tapahtumia. Edellisen kerran TEAM Kassua vastaan pelasi kirjailijoiden joukkue FC Kynä.
Joukkueiden alustavat kokoonpanot:
TEAM Kassu: Olli Pöntinen (KJP), Toni Huttunen (MyPa), Timo Lehmusmetsä (Kinno), Elias Martikainen (KJP, Peltirumpu)
Joni Erkinharju (Sudet, KJP), Ari Kautto (Kumu), Anu Kautto (Kumu), Ida Kautto (Kumu), Jarno Kultanen (KooKoo), Juha Huhtala (Positiivisten ihmisten Kouvola), Tuomas Aho (mm. MyPa, HIFK), Ville Iiskola (mm. MyPa, RoPS), Ville Lehtinen (KJP:n maalivahtivalmentaja), Esa Åkerblom (Peltirumpu), Ville Kaunisto (Kouvot), Daniel Martinez Sorsa (PaPe) ja Timo Arponen (Kumu).
AC Pianissimo: Sami Joukainen (Kakkospesä), Markku Mäntynen (Kivesveto GO GO), Erik Lintunen (Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS), Tommi Läntinen, Janne Pitkälä (Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS), Susanna Pilli-Sihvola (Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS), Reko Aho (Pariisin kevät), Antti Aatamila (Negative), Jaani Peuhu (Iconcrash + Hallatar), Juho Räihä (Before the dawn + Hallatar), Ari Ripatti (Kaihola), Joona Jonsai Ruokonen (Raatokärpäset), Esa Viren (Babylonfall + To/Die/For), Tami Ranta (Loose Prick), Erkka Koskinen (Viikate), Toni Orpana (The Souls), Tuomo Mannonen (Lasten Hautausmaa / Kivesveto Go Go), Samu Laine (Kivesveto Go Go), Arde Laine (Jann Wilde&Rose Avenue / Mancity Dolls), Kata Eloranta (KuuΔelta), Sanni Teitto (KuuΔelta) ja Juska Salminen (HIM).