Kesätorien aikaa Sippolassa

Sippolan kirkonkylän kesätori perjantaisin iltapäivällä käynnistyy 18. päivänä ja jatkuu koko kesän ajan ainakin elokuun loppuun asti. Juhannusviikolla tori on jo torstaina ja kesäkuun viimeisenä perjantaina on Sippolassa XXIX iso kylätori monine myyjineen ja ohjelmineen.

Perjantaisin odotetaan myyjiä mukaan kauden edetessä erilaisten kausituotteiden kanssa. Toukokuussa on kuitenkin luvassa jo kalaa, leipiä ja leivonnaisia sekä kesäkukkia. Ensimmäisellä kerralla on lisäksi musiikkia myös sekä eräkokki kalatuotteiden lohikeiton ja lettujen kanssa. Myös grillimakkaraa on myynnissä.
Kahvituksen hoitavat vuorollaan eri yhdistyksien edustajat martoista kyläyhdistyksiin.

Kevään aikana on kunnostettu ja kunnostusta jatketaan vielä kahviorakennuksen kanssa. Lattia on saanut uudet laatat ja uusia kalusteita on tulossa. Sippukylien talkoolaiset ovat tehneet useita tunteja töitä torialueella parantaen alueen viihtyvyyttä sekä myös turvallisuutta.

Perjantaitorit ovat mukava kokoontumispaikka kahville ostosten lomassa.