Toinen Pohjois-Kymen sairaalan vuodeosasto joudutaan sulkemaan väliaikaisesti

Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalveluiden kuntayhtymä Carea joutuu väliaikaisesti sulkemaan Pohjois-Kymen sairaalan vuodeosaston 2 jatkuneen haastavan lääkäritilanteen takia. Viime viikolla suljettiin vuodeosasto 3, joka on edelleen suljettuna.

Osasto 2 tullaan tyhjentämään tämän päivän aikana potilasturvallisuuden takaamiseksi sairaalan sisäisin osastosiirroin. Osastot 1, 4 ja 5 toimivat edelleen normaalisti ja näille pyritään siirtämään suurin osa osaston 2 potilaista. Lisäksi tarpeen vaatiessa potilaita siirretään Kymenlaakson keskussairaalaan.

Pohjois-Kymen sairaalan poliklinikkatoimintaan vuodeosastojen sulkemisella ei ole vaikutusta.

Kommentteja aiheesta “Toinen Pohjois-Kymen sairaalan vuodeosasto joudutaan sulkemaan väliaikaisesti

  • 15.5.2018 at 15:24
    Permalink

    Ei joutunut…sulki.

Comments are closed.