0

Pohjois-Kymen sairaalan vuodeosastoilla poikkeustilanne

Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalveluiden kuntayhtymä Carea joutuu väliaikaisesti tyhjentämään yhden Pohjois-Kymen sairaalan vuodeosastoista. PoKSissa vuodeosastolla 2 on todettu influenssaa ja osastolle ei oteta epidemian vuoksi uusia potilaita.

Osaston 3 lääkäritilanne on haastava ja osasto tullaan väliaikaisesti tyhjentämään potilasturvallisuuden takaamiseksi sairaalassa sisäisin osastosiirroin. PoKSin viidestä osastosta kolmella toiminta jatkuu normaalisti.

Careassa PoKSin tilanne on tiukassa tarkkailussa, mutta tällä hetkellä arvio on, että poikkeustilanne kestäisi tämän ja ensi viikon. Tilannetta päästään purkamaan lääkäritilanteen parantuessa.

Careassa halutaan ehdottomasti varmistaa, että kaikki potilaat saavat tarvitsemaansa apua ja hoitoa. Mikäli kouvolalaisten potilaiden jatkohoitoa ei voida tilapäisesti toteuttaa PoKSin vuodeosastoilla, toteutetaan jatkohoito soveltuvin osin muissa alueen hoitolaitoksissa potilasturvallisuutta vaarantamatta.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...