0

Seppo, Pertti ja Jorma muistelivat Keskilaakso-Rasteilla

Kuluva vuosi on Keskilaakso-Rastien 40-vuotisjuhlavuosi. Keskilaakso-Rastien historia alkoi Keltakankaalla 26.4.1978 AS-kuntosuunnistuksen nimellä. ”AS” lyhenne tuli tapahtuman tukijan Anjalankosken Sanomien nimestä. Ensimmäisen tapahtuman järjestelyistä vastasi Sippurasti ja seuraava tapahtuma oli Inkeroisten Terhon järjestämä. Osanottajia ensimmäisellä kerralla oli 86.

Torstaina 26.4.2018 kokoonnuttiin samoissa maisemissa Murtomäellä Myllykoskella. Paikalla olivat kuntorastien perustajista Seppo Butt, Pertti Heikkilä ja Jorma Sippu. Keskilaakso muisti myös nykyistä kuntosuunnistusaktiivia Jukka Sakkia. Jukka ja Jorma hakivat myös juhlarasteja.

Tapahtumasta lisää 3.5. Keskilaaksossa.

Kommentteja aiheesta “Seppo, Pertti ja Jorma muistelivat Keskilaakso-Rasteilla

  • 27.4.2018 at 15:48
    Permalink

    Mukava tapahtuma jota juhlistettiin yhteislähdöllä karttapainon ongelmien vuoksi. Saatiinpa maastoon massajuoksun tuntua. Kiitokset!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä