Metallimiesten konsertti loppuunmyyty, uusintakonsertti toukokuussa

Myllykosken Metallimiesten kuoron Harva meistä on rautaa -konsertin liput maanantaina 23. huhtikuuta on loppuunmyyty. Kuoro järjestää lippujen suuren kysynnän vuoksi ja yleisön pyynnöstä uusintakonsertin maanantaina 14. toukokuuta Myllykosken seuratalossa.

Uusintakonsertti vastaa sisällöltään täysin ensimmäistä konserttia ja se vie matkalle 1970-luvun musiikkiin Paratiisista Kalajoen hiekkoihin, Valtatietä pitkin Kultaan ja kunniaan sekä Kissankullasta Harva meistä on rautaan. Konsertti on pirteä tuulahdus myllykoskelaisuutta, jossa myös Äimän klassikko Vanhat omppupuut kuullaan ensimmäistä kertaa mieskuoroversiona.

Kuoroa johtaa Jouni Sjöblom ja säestää Vokki-yhtye. Konsertin juontaa Pertti Tapola.

Uusintakonsertin liput tulevat myyntiin tällä viikolla ja niitä myy Kulttuuritalo Wanha Rautakauppa ja Neste Oil Anjala. Lipun hinta sisältää kahvitarjoilun.