Entisestä postista tuli nuorisotalo Myllykoskella

Anjalankosken Sanomissa julkaistiin 11.3.1987 juttu, jossa kerrottiin entisestä postista tulevan Myllykosken nuorisotalo. Millaisia muistoja sinulla on Myllykoskentiellä sijainneesta postista? Entäpä sen paikalle tulleesta nuorisotalosta? Kerro niistä!

Kommentteja aiheesta “Entisestä postista tuli nuorisotalo Myllykoskella

  • 13.4.2018 at 14:49
    Permalink

    Minulla on hyviä muistoja Myllykosken postista. Sain ensimmäisen työpaikkani tästä postista. Kesätöitä sain, kun täytin 17 vuotta. Tykkäsin asiakaspalvelusta. Myllykoskelaisia opin tuntemaan paljonkin. Iltaisin oli sitten jännät paikat, että täsmääkö kassa. Viiden pennin tarkkuudella! Aamuisin moni mietti myös, että tuleekohan Kouvolasta Kaakkois-Suomen postipiiristä kassantarkastajaherrat mustalla virka-autolla pihaan. Monta kesää siellä luukun takana, luukku-leijonana istuin, kun monet muut lukiolaiskaverini kiersivät maailmalla kieliä ja kulttuureita oppimassa. Muistan kerrankin, kun Myllykosken lukion ihana rehtori tuli ihan viittä vaille koulun päättymistä koulun käytävällä minua vastaan ja totesi: ”Ethän taas mene kesällä postiin työhön. Olet sitten syksyllä kalpea! Raha puhui, kuten aina. Ostinpa ensimmäisenä omasta tilistäni Tunturi-merkkisen polkupyöränkin! Toki paikallisesta fillariliikkeestä, ihan siinä postin vieressä se liike sijaitsi. Postilaisurani kesti sitten 37 vuotta ja vei minut tänne pääkaupunkiseudulle. Täällä tulevaisuus. Mutta juureni ovat yhä Mylsällä.

Comments are closed.