0

UPM myy Myllykosken tehdasalueen ja kiinteistöt Redeve Oy:lle

UPM myy Kouvolassa sijaitsevan Myllykosken tehdasalueen ja kiinteistöt kiinteistökehitysprojekteihin erikoistuneelle Redeve Oy:lle. Kauppakirjat allekirjoitettiin tiistaina ja kohteen hallinta- ja omistusoikeus siirtyivät ostajalle välittömästi.

UPM sulki omistamansa Myllykosken paperitehtaan vuonna 2011 ja on siitä saakka etsinyt ratkaisua tehdasalueen jatkokäytölle.

– Olemme etsineet uskottavaa ostajaa jo pitkään ja käyneet läpi paljonkin eri vaihtoehtoja. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Redevellä on osaamista ja kokemusta kiinteistöjen kehittämisestä ja uskomme heidän tuovan alueelle yrityksiä ja elinvoimaa, sanoo Samuli Eerolainen, kiinteistöjohtaja, UPM.

– Meille on kunnia ja erittäin merkittävä saavutus tulla valituksi Myllykosken tehdasalueen kehittäjäksi ja haluamme kiittää UPM:ää saamastamme luottamuksesta. Myllykosken teollisuuskiinteistö on yhtiöllemme erittäin mielenkiintoinen kohde, jonka kehittäminen käynnistyy välittömästi yritystoiminnan saamiseksi kiinteistöihin, sanoo DI Jari Lahtinen Redeve Oy:stä.

Kauppaan sisältyvät tehdasalue ja sen kiinteistöt sekä alueen ulkopuolella sijaitsevat neljä ns. Espiksen kujan taloa ja yhdeksän asunnon ns. Rantatalo. Kauppaan kuuluvien maa-alueiden pinta-ala on yhteensä noin 100 hehtaaria.

UPM on jo aiemmin tiedottanut Myllykosken voimalaitoksen höyrykattilan, turbiinin ja generaattorin myynnistä Blue Energy Europelle Saksaan.

Kommentteja aiheesta “UPM myy Myllykosken tehdasalueen ja kiinteistöt Redeve Oy:lle

  • 10.4.2018 at 16:43
    Permalink

    Hieno juttu. Toivotaan parasta. Kyllä tehtaasta saa rakennettua hyviä tiloja yrityksille.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Luetko sanomalehteä paperisena vai sähköisesti?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...