0

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalveluille palvelulupaus

Sote-kuntayhtymän valmistelujen poliittinen ohjausryhmä pääsi kuulemaan tiistaina Kymenlaakson sote-palveluiden digiagendatyöstä ja palvelujen myöntämiskriteerien yhdenmukaistamisen etenemistä. Kokouksessa saatiin tilannekatsaus myös palvelulupaustyöstä.

Kevään aikana ollaan luomassa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelulupausta. Palvelulupaus on asukkaille osoitettu tahdonilmaisu siitä, miten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja käytännössä toteutetaan. Palvelulupauksen laatimiseen toivotaan mahdollisimman paljon myös viestejä siitä, millaista palvelulupausta Kymenlaakson asukkaat ja henkilöstö toivovat. Tätä varten otakantaa.fi-palveluun on avattu kysely, jossa asukkaat ja henkilöstö voivat arvioida esimerkkilupausten tärkeyttä itselleen.

Kysely löytyy osoitteesta https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/197/osallistuminen/484/kysely/ Kyselyyn voi vastata 22.4.2018 asti.

Viikon kysymys

Oletko leudon talven kannattaja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...