0

Hiekoitushiekan poisto käynnissä

Tämän kevään osalta hiekoitushiekan poisto on aloitettu keskustoista ja vilkasliikenteisiltä kaduilta ja raiteilta. Työ tulee kestämään olosuhteita riippuen 4-6 viikkoa eli toukokuun loppupuolelle asti.

Hiekanpoistoa tehdään kaupungin omalla kalustolla sekä urakoitsijoiden voimin. Kaluston määrä on yhteensä noin 50 yksikköä. Kalustoa on liikkeellä arkipäivisin kello 6-22 välillä ja lauantaisin kello 6-18. Olosuhteista riippuen, esimerkiksi keskusta-alueilla, saattaa kalusto liikkua myös öisin. Vilkasliikenteisimmillä pääväylillä pölynsidontaa tehdään kastelemalla.

Palaute hiekoitushiekan poistosta pyydetään antamaan ensisijaisesti kaupungin palautepalvelun kautta osoitteessa: https://kartta.kouvola.fi/eFeedback/

Pahoittelemme aiheuttamaamme haittaa.

Viikon kysymys

Luetko sanomalehteä paperisena vai sähköisesti?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...