0

Kunnilta toivotaan tukea valtatielle 15

Vahva edunvalvonta valtatien 15 puolesta jatkuu. Kauppakamarin järjestämässä tilaisuudessa 12.3. kaikki maakunnan kansanedustajat olivat yksimielisiä siitä, että valtatie 15 on tärkein väylähanke maakunnassamme juuri nyt. Liikenneministeri Bernerin luona vierailee tiistaina 3.4. vaikutusvaltaisia maakuntamme edustajia antaakseen oman tukensa hankkeelle. Tämä on hieno asia.

Kymenlaakson kunnat voisivat myös antaa yksimielisen tukensa maakuntamme keskeiselle tiehankkeelle. Nyt onkin tärkeää, että yksittäiset kuntapoliitikot eivät ala keräilemään irtopisteitä tekemällä omia soolosuorituksiaan. Yhtenäinen maakunnallinen edunvalvonta vaatii hyviä ja luottamuksellisia suhteita meiltä kaikilta.

Markku Pakkanen
Kansanedustaja kesk.

Kommentteja aiheesta “Kunnilta toivotaan tukea valtatielle 15

  • 3.4.2018 at 05:03
    Permalink

    ”Nyt onkin tärkeää, että yksittäiset kuntapoliitikot eivät ala keräilemään irtopisteitä tekemällä omia soolosuorituksiaan.” Pakkasen osalta ei ole ollut soolosuorituksista pelkoa tällä vaalikaudella.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...