0

Keskilaakso-Rastit käynnistyvät ensi keskiviikkona

Kouvolan Suunnistajien ja Inkeroisten Terhon järjestämät Keskilaakso-Rastit alkavat tänä keväänä keskiviikkona 4.4. Keltakankaalla. Kauden aikana on tavallista enemmän tapahtumia.
Tänä vuonna tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä kun Keskilaakso-Rastit, silloiselta nimeltään AS-kuntosuunnistukset, alkoivat. Keskilaakso-lehti, Inkeroisten Terho ja Sippurasti olivat järjestäjiä heti alusta alkaen. Sittemmin Sippurasti sulautui Kouvolan Suunnistajiin.
26.4. juhlistetaan 40-vuotista kuntosuunnistustaivalta mitenkäs muuten kuin suunnistamalla. Luvassa on hieman erikoisempia karttoja, leimausta vanhaan malliin ja 40 rastin rata. Toivottavasti saamme paikalle Seppo Büttin. Hän oli vuonna 1978 ensimmäisen tapahtuman ratamestari ja hän on myös koko Keskilaakso-Rastien perustajajäsen. 26.4. on torstaipäivä ja silloin ei ole Kouvolan Sanomien iltarasteja.
Laaja katsaus tämän vuoden Keskilaakso-Rasteihin on Keskilaaksossa 28.3

Viikon kysymys

Kouvola etsii säästökohteita – onko veronkorotus lääke talouden tasapainottamiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä