0

AaKoo/KY-80:n junnuille aluemestaruus

Aakoo/KY-80:n C2 AA -junnut on voitanut ikäluokkansa aluemestaruuden jääkiekossa.
Joukkueen voittokulku jatkui Haminassa 25.3. Alla oli koko runkosarjan voitto, jonka jälkeen joukkue vei pidemmän korren suvereenisesti paras neljästä Final four -otteluissa. Alkukarsintapelissä kaatui StU 6–1, ja finaaliottelussa Aakoo/KY-80 rökitti Titaanit 11–4.
AaKoo/KY-80:n joukkue: Silvo Mikael, Niemi Oskari, Sunikka Miska, Valtonen Kasperi, Kuusela Tomi, Pohjola Jani, Mäkelä Santeri, Leinonen Jere, Lehtmäki Eetu, Heikkilä Niilo, Hotari Eelis, Pukki Eetu, Harju Markus, Laapas Aaro, Rodokhlebov Rodo, Smelkov Aleksey, Titta Ossi, Tolvanen Vertti ja Täks Lisette. Maalissa: Venäläinen Jussi.

Viikon kysymys

Säilötkö syksyn satoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä