0

Korventielle vaaditaan kestopäällystettä

Keskustan Ummeljoen paikallisyhdistyksen kevätkokouksessa käytiin vilkas ja monipuolinen keskustelu Korventien sorapintaisen osuuden parantamisesta. Kaakkois-Suomen ELY-keskus on ohjelmoinut Korventien parantamisen tälle vuodelle. Korjausvelkatoimenpiteinä tie- ja suoja-alueen puusto ja kannot poistetaan, tien kuivatusta parannetaan, tiepohja oikaistaan ja tielle tehdään uusi kulutuskerros.

Korventien remontti on tärkeää vilkkaan liikenteen johdosta. Sen kestopäällystäminen on ainut järkevä vaihtoehto. Tietä ei saa jättää nyt sorapintaiseksi. Tien kunnossapidon rahat tuskin ovat kasvamassa lähivuosina. Sorapintainen tie muistuttaa tien varrella olevia kynnettyjä peltoja sulan maan aikaan, jos tietä ei lanata. Ajoneuvot joutuvat väistelemään tiessä olevia kuoppia ja se aiheuttaa vaaratilanteita tiellä liikkujille.

Keskustan Ummeljoen paikallisyhdistyksen mielestä Korventien kunnostus on tehtävä parhaalla mahdollisella tavalla. Tie tulee kestopäällystää, eikä jättää sitä sorapintaiseksi.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...