0

Marko Honkanen Kaakkois-Suomen piirin tyttöfutiksen kehittäjäksi

Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piirin piirihallitus on kokouksessaan päättänyt valita piirissä avoinna olleeseen tyttöfutiksen kehittäjän oto-tehtävään kouvolalaisen Marko ”Mano” Honkasen, 53.
Honkanen on valmentajan ammattitutkinnon suorittanut UEFA A-valmentaja, jonka valmennusura on käynnistynyt 1990-luvun alkupuolella MyPassa. Tällä hetkellä hän toimii KJP:n T18-tyttöjen SM-karsintaan osallistuvan YJ-joukkueen valmennusvastaavana ja KJP:n kykykouluvastaavana. Hän on toiminut ja toimii edelleen myös Kaakkois-Suomen piirin valmennuskouluttajana.
Tässä piirin uudessa osa-aikaisessa tehtävässä Honkanen aloittaa 15.3.2018. Piirin ja Kouvolan Jalkapallo ry:n välisellä ostopalvelusopimuksella tehtävä täytetään aluksi määräaikaisena 31.12.2018 saakka.
Rekrytoinnillaan piiri haluaa kartoittaa alueen tyttöjalkapallon tilaa ja hyödyntää ”Manon” panosta erityisesti tyttöjoukkueiden valmentajien osaamisen kehittämisessä sekä aloittavien ikäluokkien toiminnan käynnistämisessä. Näiden toimintojen kehittymisen kautta tavoitellaan myös tyttöpelaajien määrän selkeää kasvua jäsenseuroissa.

Viikon kysymys

Kouvola etsii säästökohteita – onko veronkorotus lääke talouden tasapainottamiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä