Kymenlaakson Opisto aloittaa laajennettuun todellisuuteen keskittyvän koulutuksen ensimmäisten joukossa Suomessa

Kymenlaakson Opisto aloittaa XR design opintolinjan, eli virtuaalisen ja laajennetun todellisuuden sisällöntuotannon linjan ensi syksynä Inkeroisissa ensimmäisten joukossa Suomessa. XR design opintolinja keskittyy virtuaaliseen ja laajennettuun todellisuuteen, niiden sovelluksiin ja sisällöntuotantoon sekä pelisuunnitteluun.

Kymenlaakson Opisto on Kouvolan Inkeroisissa sijaitseva taiteisiin ja visuaaliseen alaan keskittynyt korkeatasoinen kansanopisto. Opintolinjoihin kuuluvat XR design, graafinen suunnittelu, kuvataide, valokuvaus sekä sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen. Linjat kestävät lukukaudesta lukuvuoteen ja opintokokonaisuus voidaan räätälöidä yksilöllisesti.

Viikon kysymys

Huolestuttavatko Kymsoten tulevat palveluverkkoratkaisut?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä