Kouvola haluaa sote-kuntayhtymän valmisteluun lisää aikaa poliittisten ryhmien keskusteluun

Kouvolan kaupunki käsittelee Kymenlaakson sote-kuntayhtymään liittyviä asioita seuraavan kerran kaupunginhallituksen kokouksessa 19. maaliskuuta. Kouvolan ohjausryhmän edustajat eivät osallistu tänään 13. maaliskuuta Haminassa pidettävään sote-kuntayhtymän valmistelun ohjausryhmän kokoukseen, vaan kaupunki esittää uutta kokousaikaa 19. maaliskuuta jälkeiselle ajalle.

Kouvolan kaupunki katsoo, että sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäminen ja uudelleenorganisointi Kymenlaaksossa on erittäin tärkeä ja maakunnan elinvoimaan vaikuttava asia.

Tämän johdosta asian valmistelu edellyttää riittävää sisäistä keskustelua ja valmistelua Kouvolan eri poliittisten ryhmien kanssa ennen ohjausryhmän kokouksia.

– Kouvolan kaupunki haluaa mahdollisimman hyvää ja kestävää ratkaisua Kymenlaakson sote-kuntayhtymän perustamiseen niin, että se huomioi tulevan maakuntauudistuksen ja sen osalta linjatut periaatteet. Haluamme jatkaa asian johdonmukaista valmistelua ja sote-palveluiden kehittämistä maakunnallisesti, toteaa kaupunginjohtaja Marita Toikka.

Viikon kysymys

Huolestuttavatko Kymsoten tulevat palveluverkkoratkaisut?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä