Keskilaakson digilehden lukemiseen tarvitaan jatkossa oma asiakastili

Keskilaakson verkkosivujen kirjautuminen uudistuu. Tästä viikosta lähtien digilehteä tilaavien tulee luoda asiakastili näköislehden lukemiseksi. Asiakastilin luomiseen digilehden tilaaja tarvitsee vain sähköpostiosoitteensa ja oman salasanansa.

– Tilin luomisen jälkeen verkkosivuille tarvitsee kirjautua entistä harvemmin, kertoo Keskilaaksoa kustantavan ESV-paikallismediat Oy:n myyntisuunnittelija Viveka Krokfors ja jatkaa:

– Asiakkaan kannalta näköislehden lukeminen on tulevaisuudessa kätevämpää, sillä uudella alustalla toimiva näköislehti muistaa kirjautumisen entistä paremmin.

Asiakastili on luotu automaattisesti niille tilaajille, jotka ovat käyttäneet näköislehteä viime kuukausina aktiivisesti. Näköislehden tilaajille on lähetetty asiasta myös ohjesähköposti.

Krokforsin mukaan asiakastilin etuihin kuuluu myös omien tilauksien entistä kätevämpi hallinta.

– Tilin kautta pystyy helposti tarkastelemaan omia tietojaan ja näköislehden sisältäviä tilauksiaan. Myös omien tietojen päivittäminen onnistuu sitä kautta helposti.
Mikäli asiakkaalla on Länsi-Savon tai Kaakon Viestinnän lehtien tilauksia, ne näkyvät myös asiakastilin tiedoissa.

Jos asiakastilin luomisessa tarvitsee apua, sitä saa Keskilaakson asiakaspalvelusta maanantaista torstaihin kello 9–12 ja puhelimitse kaikkina arkipäivinä kello 8–16.

Mikäli paperilehden kestotilaajana haluaa lisätä tilaukseensa myös näköislehden, maksaa se kaksi euroa kuukaudessa. Pelkän näköislehden tilaaminen maksaa puolestaan neljä euroa kuussa.

Uudistus koskee ainoastaan näköislehden lukijoita, eli pelkkää paperilehteä lukevien ei tarvitse tehdä yhtikäs mitään.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko hiihdon MM-kilpailut?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...