Luottamushenkilöiden palkkioita korotetaan

Kaupunginvaltuuston kokous venyi iltamyöhään maanantaina. Kokous päättyi 23.05. Maapoliittinen ohjelma, Kouvolan markkinointi betonihelvettinä, luottamushenkilöiden palkkiot ja tulevaisuuden palvelumalli puhuttivat ja äänestyttivät lukuisia kertoja.

Luottamushenkilöiden palkkiot korotettiin äänestyslukemin 31-28. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajalla on jatkossa mahdollisuus osa-aikaisuuteen, jossa kuukausikorvaus on enintään 3 400 euroa.

Tulevaisuuden palvelumalli hyväksyttiin äänin 44-13, 2 tyhjää. Aluekeskustoiminta käynnistyy Anjalankoskella ja Valkealassa tämän vuoden aikana.

Apulaiskaupunginjohtajan virka perustetaan 1. huhtikuuta alkaen. Virkaan siirretään nykyinen talous- ja rahoitusjohtaja Tuukka Forsell.

Viikon kysymys

Huolestuttavatko Kymsoten tulevat palveluverkkoratkaisut?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä