Esu ja Heini Kuukka työhevosten rekilähdössä kauppakeskusraveissa

Maailman ensimmäisten kauppakeskusravien ensimmäinen päivä ajettiin lauantaina Lempäälän Ideaparkissa. Koko perheen ilmaistapahtuma veti paikalle 29 000 katsojaan kokemaan ravurit ulkoalueen ravisuoralla sekä kauppakeskuksen sisälle. Kauppakeskuksessa vieraili yli 10 000 kävijää normaalia lauantaina enemmän. Kilvanajo ja hevoselämykset jatkuvat sunnuntaina.

”Äiskä mennään ekaksi tuonne, eikun sittenkin tuonne”, on tavallista kuultavaa huvipuistoissa, mutta tällä kertaa ei oltu Särkänniemessä tai Linnanmäellä, vaan Ideaparkin kauppakeskuksessa. Lapset tempoivat vanhempiaan suuntaan jos toiseenkin.

Sillä Ideaparkissa oli lauantaina perheen nuorimmille tarjolla runsaasti aktiviteetteja, joissa kaikissa keskiössä oli tavalla tai toisella hevonen. Vetonauloja olivat etenkin olivat keppihevoset. Niiden ympärillä pyöri pikkuväkeä ruuhkaksi saakka.

Työhevosharrastajien näytösluonteisessa rekilähdössä olivat kaikki ohjastajat naisia. He omistavat myös näytöksessä olevat hevosensa. Mukana suomenhevosori Esu ja Heini Kuukka, Voiton Viivi ja Marika Hemgård, Uuras ja Tanja Lundsten sekä parihevosten Hallanvaaran ja E.V. Kenraalin ohjissa Raili Mäki-Jaakkola.

Viikon kysymys

Huolestuttavatko Kymsoten tulevat palveluverkkoratkaisut?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä