0

Hyvinvoiva Kouvola rakennetaan yhdessä – vastaa kyselyyn!

Hyvinvointi koostuu erilaisista asioista. Kaupunki tarjoaa monta rakennuspalaa kuntalaisille oman hyvinvointinsa edistämiseen: vaikuttamiskanavia, ohjausta ja neuvontaa sekä sähköisiä palveluja aktiivisuuden ja omahoidon vahvistamiseen.

Hyvinvoiva Kouvola -ohjelman tavoitteena on panostaa ennaltaehkäisyyn ja kehittää yhteisöllisyyttä ja asiakkaiden kuulemista. Nyt kysymme, kuinka sinä haluaisit osallistua oman ja läheistesi hyvinvoinnin edistämiseen?

Vastaa kyselyyn Kouvolan kaupungin nettisivuilla www.kouvola.fi/vaikutanyt.
Kyselyn tietoja hyödynnetään vuosittain julkaistavassa Hyvinvointikertomuksessa www.kouvola.fi/hyvinvointikertomus.

Viikon kysymys

Koronarajoitukset hellittävät. Kiinnostavat paikalliset kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...