Nuorisokeskus Anjala etsii kummijoukkueita

Nuorisokeskus Anjala haluaa arvojensa mukaisesti vahvistaa lasten ja nuorten keskinäisen yhteistyön kehittymistä ja kohdistaa vuoden 2018 markkinointibudjetistaan varoja lasten ja nuorten harrastustoimintaan.

– Etsimme nyt yhteistyöhön sopivia ryhmiä Kymenlaakson alueelta. Tarjoamme yhteisyöhön valituille ryhmille sekä taloudellista että kasvatuksellista tukea näkyvyyttä vastaan. Tuen piiriin valituille ryhmille on luvassa muun muassa toimintapäivä Nuorisokeskus Anjalassa. Päivän ohjelmaan kuuluu erilaisia yhteistoiminnan tehtäviä, ja ripaus seikkailuakin on mukana, kertoo Minna Nieminen.

Vuonna 2011 alkaneen toiminnan myötä mukana on ollut yli 20 joukkuetta. Kuuden vuoden aikana kaikki mukana olleet joukkueet ovat käyneet Nuorisokeskus Anjalassa ryhmäytyspäivässä kaksi kertaa sopimuskauden aikana.

– Nuorisokeskus Anjalan tuki on mahdollistanut meille yhteisiä retkiä muun muassa ryhmäytyspäivä Anjalassa, jossa pääsimme tekemään erilaisia tehtäviä. Ryhmäytyspäivää odotettiin ja se oli odotuksen arvoinen eli mahtava, kertovat Riikka Ahonen ja Nea Ristola, jotka luotsaavat Kausalan Yrityksen lentopallon D-tyttöjä.

– Olemme saaneet joukkueelle omat pelikassit ja meistä on tullut läheisempiä, kertovat pelaajat.

– Olemme äärimmäisen kiitollisia saamastamme tuesta, joukkueenjohtajana toimiva Kati Backman kertoo lopuksi.

Tuki on kohdennettu kymenlaaksolaisille kouluikäisten kulttuuri- ja taideryhmille sekä urheiluseurojen harraste- ja kilparyhmille.

– Toivomme hakemuksia myös ryhmiltä, joissa on mukana vammaisia tai muita erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä, kehottaa Minna Nieminen.

Haku Aito yhteispeli -tukeen päättyy 28. helmikuuta. Hakuaikaan mennessä saapuneista hakemuksista valitaan mukaan neljä ryhmää. Tarkempi hakuohje löytyy www.nuorisokeskusanjala.fi

Viikon kysymys

Kiinnostavatko hiihdon MM-kilpailut?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...