Nascotec Ky:lle tunnustusta korkeasta työn laadusta

Nascotec Ky palkittiin 9. helmikuuta Uponorin järjestämässä LVI-alan tapahtumassa Asikkalassa vuoden 2017 Uponor KOTI -jälleenmyyjänä.

Jälleenmyyjäverkostoon kuuluu Uponorin kanssa sopimussuhteessa olevia LVI-alan ammattilaisia, joiden työn laatuun voi kuluttaja luottaa.

− Jo perinteeksi muodostunut Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjä on vuosittain jaettava huomionosoitus esimerkillisestätoiminnasta, kertoi palkinnon luovuttanut myyntipäällikkö Sami Merasto Uponorilta.

Uponor KOTI -jälleenmyyjäverkostoon kuuluu reilut 70 yritystä eri puolilla Suomea. Kaikki verkostossa toimivat jälleenmyyjät on koulutettu Uponor Akatemiassa, joten asiakas voi luottaa siihen, että työn laatu on korkeatasoista.

Sami Merasto kertoo, että sopimusverkoston jäsenet ovat yleensä Uponorin pitkäaikaisia kumppaneita, joiden ammattimaista työn jälkeä on helppo suositella asiakkaille. Yksi palkitsemiskriteeri onkin asiakkailta saatu palaute.

– Nascotecin ammattilaiset ovat kouluttautuneet asentamaan useita Uponorin järjestelmiä, joten yrityksen tietotaito on todella monipuolista. Uponorille tulleet asiakaspalautteet yrityksen toiminnasta ovat olleet yksinomaan positiivisia. Yrityksen avainhenkilöillä on ollut aktiivinen ote -palvelukonseptissa ja sen kehittämisessä, kertasi Merasto palkitsemisperusteita.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko hiihdon MM-kilpailut?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...