Turvallisuusasiaa ja laskiaismeininkiä lauantaina Ummeljoen koululla

Kymenlaakson pelastuslaitos harjoittelee myöhemmin keväällä kerrostalossa raivoavan tulipalon sammutusta oikeassa kohteessa (Ummeljoentie 53). Tähän liittyen Ummeljoen Kyläyhdistys järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa turvallisuuspäivän Ummeljoen koululla lauantaina 10. helmikuuta kello 10.30–13.00. Tilaisuudessa pelastuslaitoksen edustajat kertovat tarkemmin harjoituksesta ja vastaavat esitettyihin kysymyksiin.

Tilaisuudessa voit konkreettisesti kerrata omia alkusammutustaitojasi, katsella videoita palokunnan sammutustöistä eri kohteissa sekä saat tietoa omatoimisen palotarkastuksen tekemisestä ja ensiaputoiminnasta. Jos sinua kiinnostaa palomiestoiminta, saat lisätietoja paikalla olevilta Myllykosken palokunnan edustajilta.

Sanat ”sankarikoulutus” ja ”elämänturvayhtiö” saavat lauantain tilaisuudessa lisäselvitystä. Samoin kuin se, mitä tarkoittaa yhteisöllisyys turvallisuutta tekemässä. Mihin kaikkeen jokaisen on tarve varautua yllättävien häiriötilanteiden osalta?

Tilaisuudessa on puffetti, makkaranpaistoa ja rokkaa myynnissä. Piha-alueella on mahdollisuus hevos- ja poniajeluun.

Tilaisuudessa ovat Ummeljoen Kyläyhdistyksen lisäksi mukana Kymenlaakson Pelastuslaitos, Myllykosken Palokunta, LähiTapiola Vellamo, Alueturva Oy, Kymenlaakson Kylät ry, Ummeljoen koulun vanhempainyhdistys ja Anjalan Hevosystäväinseura.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko hiihdon MM-kilpailut?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...