0

OP Kymenlaakso sulkemassa Inkeroisten konttorin toukokuussa

OP Kymenlaakso suunnittelee toimintojensa uudelleenjärjestelyä ja palvelurakenteen muutosta. Suunnitelmaan sisältyy Inkeroisten, Karhulan ja Virojoen konttorien toimintojen yhdistäminen pankin muihin konttoreihin. Tavoitteena on, että suunniteltujen uudistusten toteutuminen voitaisiin aloittaa toukokuussa 2018.

Suunnitelmilla halutaan varmistaa pankin liiketoiminnan kannattavuus ja kilpailukykyisyys. Tämän vuoksi pankki aloittaa yhteistoimintaneuvottelut.

– Suunnitelmat voivat johtaa enimmillään 29 henkilön irtisanomiseen tuotannollisilla ja toiminnan uudelleenjärjestelyyn liittyvillä syillä. Pankissa työskentelee tällä hetkellä 153 henkilöä, kertoo toimitusjohtaja Juha Korhonen.

Toimintojen uudelleenjärjestelyn taustalla on toimintaympäristössä ja asiakaskäyttäytymisessä tapahtuvat muutokset, digitaalisten palvelujen kehittyminen sekä keskeisten liiketoimintaprosessien automatisointi.

– Asiakkaat odottavat pankeilta kattavia ja helppokäyttöisiä digitaalisia palveluja, jotka tarkoittavat pankeille mittavia investointeja palvelujen kehittämiseen.
Uudelleenjärjestely on välttämätöntä, jotta voimme myös tulevaisuudessa tarjota asiakkaillemme paikallisesti kilpailukykyiset palvelut, Juha Korhonen sanoo.

9 kommenttia aiheesta “OP Kymenlaakso sulkemassa Inkeroisten konttorin toukokuussa

 • 9.2.2018 at 12:10
  Permalink

  Ei voi olla totta, taas palveluja vähennetään entisen Anjalankosken alueelta.

 • 9.2.2018 at 12:50
  Permalink

  ”Uudelleenjärjestely on välttämätöntä, jotta voimme myös tulevaisuudessa tarjota asiakkaillemme paikallisesti kilpailukykyiset palvelut, Juha Korhonen sanoo.”
  Miten tämä muka on paikallista palvelua, jos ko. pankkikonttoria ole paikallisesti tarjolla. Ihme ajattelua!

 • 9.2.2018 at 13:01
  Permalink

  Kaikilla ei ole edelleenkään mahdollista käyttää niitä digitaalisia palveluja eikä moni edes halua hoitaa asioita ”digitaalisesti”. Moni pankki asia on sellainen, että se haluaa hoitaa kasvokkain ja paikanpäällä eikä internetin välityksellä.
  Miten pankki huomio tässä tilanteessa ne, joilla ei ole kunnon kulkuyhteyksiä lähimpään pankkiin, eli tässä tilanteessa Kouvolan keskustaan?(vanhukset, ajokortittomat/autottomat)
  Monelle pankki saattaa myös olla ”kohtaamispaikka”!
  Nyt jo järki käteen näissä, että yhdistetään kaikki yhdeksi suureksi ja unohdetaan ne jotka asuvat ”maalla” eikä kaupunkien keskustoissa tai sen välittömässä läheisyydessä.
  Moni saattaa vaihtaa pankkia, jos ei ole itsellä lähipankkia, eikös se ole rahallinen menetys pankille?

 • 9.2.2018 at 14:51
  Permalink

  ”Varmistetaan liiketoiminnan kannattavuus”. Säästetään siis edes palkka ja kiinteistökulut. Joka kerta on saanut jonottaa, joten tarvetta ja asiakkaita ainakin olisi. Todella huono uutinen. Aina vaan ajatellaan rahaa ei koskaan asiakkaita.

 • 9.2.2018 at 15:05
  Permalink

  Ihmettelin silloin kun kassapalvelut supistuivat, että mitä koko pankilla enää tehdään, jos siellä ei voi käsitellä rahaa? Kassahenkilö kerto,i että heillä on paljon muita töitä. Noh. Toivottavasti niitä riittää nyt kaikille. Asiakkaita ei ilmeisesti riittänyt.

 • 9.2.2018 at 20:19
  Permalink

  Mikä ”yllätys”.

 • 10.2.2018 at 12:41
  Permalink

  Muistan kun tämä paikallinen Inkeroisten pankki yhdistyi isomman kanssa. Kävin jo silloin pankissa kahvilla ja totesin, että te sitten teette itsestänne työttömiä tällä menolla. Että konttorit kiinni ja sitä rataa. Asiantunteva pankkivirkailija sanoi, että ei se niin mene. Kuinka oikeassa sitä ihminen oli jo 10 vuotta sitten.

  Itse yritin olla aikoinani osuuspankin asiakas, mutta koska siinä oli jotain hankaluutta antaa uutta pankkikorttia Savosta muuttaneelle, niin päädyin vaihtamaan pankkia. Nyt on sitten pankkiasiat hoidossa, ja pankkiin pääsee kätevästi marketin aulaan. Paremmilla aukioloajoilla kuin mitä oikeat pankki-pankit pystyvät tarjoilemaan.

 • 13.2.2018 at 12:02
  Permalink

  Kiitos monista kymmenistä hyvistä vuosista Op ja hyvästi.

 • 19.2.2018 at 15:21
  Permalink

  Oli Inksassa ennen KOP, SYP, PSP, SP. Nyt on Osuuskaupan S + pankki ja OP. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Säilötkö syksyn satoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä