Triplamestaruus sisäsoutua hallitsevalle Naukkariselle

Kansainvälistä menestystä niittänyt olympiasoutaja Joel Naukkarinen vastaa kansallisesta sisäsoudun kärkivauhdista. Sisäsoudun pikamatkojen SM-kilpailut soudettiin viikonloppuna Helsingin urheilutalolla osana Endurance Fanatics

Elisa Kitunen

Kansainvälistä menestystä niittänyt olympiasoutaja Joel Naukkarinen vastaa kansallisesta sisäsoudun kärkivauhdista. Sisäsoudun pikamatkojen SM-kilpailut soudettiin viikonloppuna Helsingin urheilutalolla osana Endurance Fanatics Weekendia.

Naukkarinen pokkasi suomenmestaruuden jokaisessa soutamassaan lähdössä. Miesten 2000 metrin avoimen sarjan voittoon Naukkarinen souti rennosti ajalla 6.08,5. Nesteen Soutajia sisäsoudussa edustava Naukkarinen souti 1000 metrin joukkuematkan sekasarjassa sekä miesten sarjassa. Seuran molemmat joukkueet olivat ylivoimaisia kymmenien sekuntien erolla seuraavaan.

Nesteen miesten joukkueessa soutivat Naukkarisen lisäksi Jari Saario, Kasper Hirvilampi ja Arvo Luts. Sekasarjan mestarijoukkueeseen kuuluivat Naukkarisen ja Hirvilammen lisäksi Suvi Karppinen ja Eeva Karppinen.

– Verryttelyineen päivän kilsat eivät ole kaukana maratonista, joten nyt ansaitusti palautumaan, Naukkarinen huikkasi kilpailun jälkeen.

Naukkarisen kisavalmistautuminen ei sujunut täysin suunnitellusti. Hänellä on takanaan vaikeampi kuukausi korkeanpaikanleirillä iskeneen sairastumisen takia. Keho alkaa kuitenkin palautua ja Naukkarinen luottaa seuraavaan avovesikauden tuovan tullessaan yhä kovempaa kehitystä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka