Rattijuoppo Myllykoskella

Poliisipartio pysäytti torstaina kello 13.20 aikaan Myllykoskella Keskikoskentiellä henkilöauton. Kuljettajaksi osoittautui 53-vuotias paikkakuntalainen nainen. Poliisi teki naiselle alkometrikokeen, jonka tulos oli 1.13 promillea. Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Kommentteja aiheesta “Rattijuoppo Myllykoskella

  • 2.3.2018 at 10:31
    Permalink

    Englannin merkitys Brexitin myötä vähenee. Nyt ruotsi on hyvä valinnaisaine. Sen lisäksi kannattaa valita myös venäjä. Näin avautuu monikymmenkertaiset työ- ja opiskelumahdollisuudet Kymenlaakson lähialueella.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Huolestuttavatko Kymsoten tulevat palveluverkkoratkaisut?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä