0

Kouvolan venepaikat varataan jatkossa sähköisesti

Kouvolassa siirrytään veneilykaudella 2018 kokonaan sähköiseen venepaikkojen varausjärjestelmään. Varausjärjestelmä avautuu 31.1.2018.

Kouvolan kaupunki ottaa käyttöön sähköisen venepaikkojen varausjärjestelmän. Lähes kaikki venepaikat – niin laituripaikat kuin soutuvenepaikatkin – löytyvät varausjärjestelmästä. Muutos koskee sekä vanhoja että uusia venepaikka-asiakkaita.

Venepaikkojen varausjärjestelmä avautuu 31.1.ja linkki järjestelmään löytyy osoitteesta www.kouvola.fi/venepaikat tai www.ekouvola.fi.
Venepaikka varataan verkkopankkitunnuksilla ja maksetaan saman tien.

Vanhojen venepaikkojen uudelleenvarausjakso on 31.1.-28.2. Kun paikka on varattu ja maksettu varaus on voimassa seuraavan veneilykauden. Maksamattomat paikat vapautuvat kaikkien varattavaksi 15.3. alkaen. Venepaikkojen numerointi on uudistunut. Hakijan ollessa kirjautuneena varausjärjestelmään, se kuitenkin tunnistaa hakijalla aikaisemmin varattuna olleen paikan.

Kaupunki lähettää kaikille vuonna 2017 venepaikan varanneille kirjeen, jossa informoidaan uudistuksesta.

Kouvolalla on yhteensä 738 vuokrattavaa venepaikkaa, jotka sijaitsevat yhdeksällä eri alueella kaupungissa. Paikoista 18 sijaitsee Haminan Tervasaaressa.
Valvontaa tehostamaan on luotu venepaikkoja koskevat vuokrausehdot ja säännöt. Niiden perusteella muun muassa luvattomasti paikoilla olevat veneet lähtevät pois kaupungin toimesta.

Vene- ja laituripaikkojen vuokrausehdot käsitellään teknisen lautakunnan kokouksessa 23.1.

Kommentteja aiheesta “Kouvolan venepaikat varataan jatkossa sähköisesti

  • 5.2.2018 at 15:20
    Permalink

    Kaikilla ei varmaan ole verkkopankkitunnuksia ja sähköpostiosoitetta. Hyvä Kouvolan suuri johtajajoukkio.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Koronarajoitukset hellittävät. Kiinnostavat paikalliset kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...