0

Uimahallien käyttäjäkysely kuntalaisille avoinna tammikuun loppuun

Kouvolan kaupungissa tarkastellaan uimahalliverkon toimivuutta vuonna 2018. Uimahallien käyttäjäkysely kuntalaisille on avoinna tammikuun loppuun.

Kouvolassa on viisi omaa uimahallia, Haanojan Haali, Inkeroinen, Kuusankoski, Urheilupuisto ja Valkealatalo. Lisäksi uimahallipalvelua ostetaan Korian uimahallista. Uimahallit on rakennettu lähinnä matkauintia varten eikä toivottuja virkistyselementtejä juuri ole. Halleihin on kaivattu muun muassa porealtaita, liukuja ja hierovia suihkuja sekä 50 metrin allasta.

Vastauksia toivotaan uimahallien käytöstä 31.1.2018 mennessä.

Kommentteja aiheesta “Uimahallien käyttäjäkysely kuntalaisille avoinna tammikuun loppuun

  • 18.1.2018 at 22:31
    Permalink

    Inkeroisten uimahalli on huikeen kaunilla paikalla joen varrella ja ikkunasta jokinäkymä. Paras uimahalleista – Korialla tosin en ole koskaan käynyt. Ainoa huono puoli Inkeroisten hallissa on se, että kahvio puuttuu.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...