Mirka Suutari, Henna Pylvänäinen ja Liisa Peltonen hiihtosuunnistuksen arvokisoihin

Suomen joukkueet hiihtosuunnistuskauden ensimmäisiin kansainvälisiin arvokisoihin on nimetty. Kauden pääkilpailut pidetään Bulgariassa helmikuun alussa EM-kisojen ja maailmancupin toisen kierroksen merkeissä. Samassa yhteydessä nuoret kilpailevat ikäluokkiensa MM- ja EM-kisoissa.
Kouvolan Suunnistajista arvokisoihin Bulgariaan 3.–8.2. on valittu muun muassa Mirka Suutari (EM-kilpailut ja maailmancup), Hanna Pylvänäinen (Nuorten 20-v MM-kilpailut) ja Liisa Peltonen (Nuorten 17-v EM-kilpailut).
Aikuisten joukkueet, EM-kilpailut ja maailmancup: Naiset: Salla Koskela Lounais-Hämeen Rasti, Marjut Turunen SK Vuoksi, Milka Reponen Haapamäen Urheilijat, Sonja Mörsky Haapamäen Urheilijat, Sanna Pusa Haapamäen Urheilijat, Mirka Suutari Kouvolan Suunnistajat. Miehet: Ville-Petteri Saarela Keminmaan Urheilijat, Jyri Uusitalo Pellon Ponsi, Tero Linnainmaa Kyrös-Rasti, Tuomas Kotro SK Vuoksi, Misa Tuomala Suunta Jyväskylä, Janne Häkkinen Suunta Jyväskylä.
Nuorten (20-v) MM-kilpailut: Miehet: Henrik Asklöf Kouvolan Suunnistajat, Väinö Kotro Kymin Suunnistajat, Tomi Nykänen Lahden Suunnistajat -37, Roni-Ville Rissanen Sonkajärven Pahka, Elmeri Toivanen Kouvolan Suunnistajat, Aapo Viippola Kymin Suunnistajat. Naiset: Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä, Maiju Kovanen Suunta Jyväskylä, Liisa Nenonen SK Vuoksi, Henna Pylvänäinen Kouvolan Suunnistajat, Siiri Saalo Keravan Urheilijat, Satu Tuomisto Vaasan Suunnistajat.
Nuorten (17-v) EM-kilpailut: Pojat: Matias Maijala Lapin Veikot, Samuli Peltola Suunta Jyväskylä, Seeti Salonen Valkeakosken Haka, Akseli Virtanen Kymin Suunnistajat.
Tytöt: Maria Hoskari Rastiketut, Liisa Peltonen Kouvolan Suunnistajat, Aino Rantala Ounasvaaran Hiihtoseura, Heta Virtanen Hämeenlinnan Suunnistajat.