Liisa Anastasiadisilta uutta musiikkia

Laulaja-lauluntekijä Liisa Anastasiadisin uusi single Where Do I Go From Here julkaistiin 22. joulukuuta. Se on kuunneltavissa musiikin suosituimmissa suoratoistopalveluissa kuten Spotifyssa, iTunesissa ja Tidalissa. Lisäksi kappale löytyy muun muassa YouTubestasekä Apple Musicista.

Myllykoskella kasvaneen ja nykyään Helsingissä vaikuttavan Liisan musiikki on raikasta pop/rockia sekoitettuna runsaisiin folk- ja soul-vaikutteisiin. Liisa kirjoittaa kappaleita, joissa suuret tunteet ja melodiat kohtaavat maanläheisen sovituksen ja akustiset soittimet. Aiemmin Liisa on julkaissut musiikkia yhtyeensä Liisa & Dem Babiesin kanssa, jonka vuonna 2012 julkaistu debyytti-EP Two Roads pitää sisällään kappaleita nuoruudesta ja oman paikan löytämisestä maailmassa.

Toinen EP, akustinen Highest High, sisältää tarinoita rakkauden ristiriitaisuudesta.

Liisan tuorein, juuri julkaistu single ’Where Do I Go From Here?’ jatkaa kertomusta tarkoituksen kaipuusta, elämännälästä ja hyvällä tavalla hieman hukassa olemisesta. Liisa kuvailee kappaletta musiikilliseksi wanderlustiksi, jonka tunnelmassa voi aistia uuden alun ja kauden vaihtumisen. Where Do I Go From Here on kuten Liisan musiikki aina: yhdistelmä rauhaa, rakkautta ja piinallisen tarttuvia koukkuja.

Kappaleen tekijätiedot:
Liisa Anastasiadis – sanoitus, sävellys, sovitus ja laulut
Jesper Anastasiadis – sovitus, ukulele, basso, taustalaulut ja tuotanto
Pauli Halme – kitara
Joni Saukkoriipi – koskettimet
Eliel Viitala – rummut
Heini Ikonen – viulut ja taustalaulut
Siiri Kangas – taustalaulut
Lasse Hukka – miksaus
Svante Forsbäck / Chartmakers – masterointi
Liisa sosiaalisessa mediassa:
www.facebook.com/liisams
www.youtube.com/liisasmusic
www.instagram.com/liisamusic