Inkeroisten yhteiskoulussa perehdyttiin Suomen itsenäisyyteen

Inkeroisten yhteiskoulun toteuttama Suomi 100 -ilmiöviikko tarjosi oppilaille ja henkilökunnallekin monenlaista muuta – ja uuttakin – ajateltavaa kuin tavallinen koulutyö.

Viime viikon keskiviikkona käynnistyneessä ja tämän viikon tiistaina päättyneessä periodissa koulun kaikki oppilaat esiopetuksesta lähtien yhdeksäsluokkalaisiin työskentelivät eri aikakausien työpajoissa.

Kolmen pajapäivän aikana perehdyttiin aikakausiin itsenäisyyden alusta sotavuosiin, sodasta peruskouluun ja 1970-luvulta nykypäivään.

– Meillä oli ilmiöviikon yhteistyökumppaneina Anjalan-Riitamaan martat, Junkkarin-Korvenkylän martat ja Muhniemen martat sekä Nuorisokeskus Anjala ja Kouvolan nuorisotoimi, kertoo Inkeroisten yhteiskoulun rehtori Jari Eronen.

Koko juttu on Keskilaaksossa 8.12.