Olitko mukana itsenäisyyspäivänjuhlissa vuonna 1967?

Kymen Keskilaakso -lehdessä kerrottiin 8.12.1967 itsenäisyyspäivän 6.12.1967 vietosta keskisessä Kymenlaaksossa. Sippolan kunnan järjestämää pääjuhlaa vietettiin Myllykosken ammattikoulun juhlasalissa Keltakankaalla. Tilaisuuden alussa esiintyi Myllykosken Metallimiesten kuoro Pentti Jolulan johdolla. Juhlatervehdyksen toi kunnallisneuvos Veikko Siukkola. Tapani Arvola johti Myllykosken ja Inkeroisten orkesterien yhteisesitykset.
Anjalan kunnan itsenäisyyspäivänjuhlaa vietettiin Urheilutalossa, jossa juhlapuheen piti kouluneuvos Paavo Kuosmanen. Alkusoitosta vastasi Inkeroisten Musiikkiyhdistyksen orkesteri, ja juhlan tervehdyssanat lausui agronomi Leo Happonen.
Olitko mukana Suomen 50-vuotisjuhlissa? Jos olit, millaisia muistoja sinulle jäi?

Kommentteja aiheesta “Olitko mukana itsenäisyyspäivänjuhlissa vuonna 1967?

  • 5.12.2017 at 17:42
    Permalink

    Olin lippuvartiossa Keltakankaalla muutaman koulukaverini kanssa Myllykosken lukiosta. Minulla oli sininen mekko. Ohjelmasta en sitten muistakaan mitään.

Comments are closed.