Joulupuu tuo jouluiloa Kouvolan lapsiperheille

Kouvolan Nuorkauppakamarin perinteinen Joulupuu-hyväntekeväisyyskeräys järjestetään 18.11.-3.12.2017. Joulupuussa kerätään paketteja kouvolalaisille lapsille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman joululahjoja. Joulupuu-keräykseen otetaan vastaan vain uusia tai itsetehtyjä lahjoja. Käytetyt, mutta hyväkuntoiset tavarat eivät kuulu Joulupuu-keräykseen, mutta niitä voi tarjota esimerkiksi Kouvolan Hope-yhdistykselle.

Tämän vuoden Joulupuu-keräys käynnistyy positiivisissa tunnelmissa, sillä se on saanut rahalahjoituksen keväällä. Kauppakeskus Veturissa järjestettiin maaliskuussa Aki Palsanmäen luotsaama hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa myytiin Veturin yritysten lahjoittamia tuotepalkintoja. Huutokaupan potti kasvoi 2370 euroon, ja kauppakeskus lahjoitti summan lyhentämättömänä Joulupuu-keräykselle.

Lahjoituksella kauppakeskus halusi osoittaa arvostusta Kouvolan Nuorkauppakamari ry:n tekemälle arvokkaalle työlle sekä mahdollistaa yhä useamman apua tarvitsevan perheen lapsen lahjatoiveen täyttymisen. Summalla päästään hyvään alkuun lahjojen hankkimisessa, mutta paketteja kaivataan silti, koska tarvetta on lähes 800 lahjalle.

Joulupuun keräyspaikat ovat kauppakeskus Veturi, Prisma Kouvola, Manski Showroom, LähiTapiola Kouvola, Parturi-kampaamo Adele Myllykoski, Parturi-Kampaamo Jaana Leonen Anjala ja Parturi-Kampaamo Sarianne Inkeroinen. Keräyspaikkoihin voi tuoda valmiita paketteja tai paketoimattomia lahjoja. Paketteihin on kiinnitettävä lappu, josta selviää paketin sisältö sekä lahjan saajan sukupuoli ja ikä.

Lahjat toimitetaan keräyksen päätyttyä Kouvolan seudun apua tarvitsevien perheiden lapsille muun muassa diakoniatyön, Hope Kouvolan ja Kouvolan kaupungin perhetyön, lastensuojelun ja sosiaalityön kautta.

Joulupuu-keräyksen yhteistyökumppaneita ovat kauppakeskus Veturi, Prisma Kouvola, LähiTapiola Kouvola, Manski Showroom, Parturi-kampaamo Adele, Parturi-Kampaamo Jaana Leonen, Parturi-Kampaamo Sarianne sekä MLL:n Myllykosken ja Anjalan paikallisyhdistykset.