Ajoneuvoja vaurioitui törmättyään kivilohkareisiin valtatiellä 15

Keltakankaalla valtatiellä 15 noin 1,5 kilometriä ennen Keltakankaan ABC-asemaa Kouvolasta päin tultaessa Kotkaan johtavalla kaistalla havaittiin kivi-/betoninlohkareita torstai-iltana kello 22 maissa. Lohkareet olivat todennäköisesti pudonneet jonkin ajoneuvon kuormasta.

Paikalla käynyt poliisipartio totesi tiellä noin 5-10 kappaletta eri kokoisia lohkareita. Suurin niistä oli useiden kilojen painoinen ja muut olivat noin kilon painoisia. Poliisipartio siirsi lohkareet pois tieltä.

Ainakin kaksi ajoneuvoa vaurioitui törmättyään lohkareisiin.

Poliisi pyytää havaintoja tapaukseen liittyen. Havainnot tulee ilmoittaa Kouvolan pääpoliisiaseman rikostutkintaan puhelimitse 050 4479574 tai sähköpostilla rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.