Dekkarikirjailijat jututettavina Reunan kirjakaupassa

Reunan kirjakaupassa Myllykoskella laitetaan pystyyn keskiviikkoiltana 11. lokakuuta kolmen dekkarikirjailijan keskustelu, kirjaesittely ja paneelikeskustelu, jota ryydittää jälleen Kymen Laulun teemaan sopivat laulut. Haastattelijana on Tarja Tornaeus.

Dekkaristeista Timo Sandberg on käsitellyt duunarin elämää ja paperitehdas-traumasta kärsivällä paikkakunnalla hän saattaa olla kiinnostavin haastateltava. Sandberg on ollut töissä aikaisemmin Metalliliitossa.

Lapinlahden Lintukin on hauska tyyppi. Ari Wahlstenin kolme dekkariaan on saanut hyvät arvostelut.

Jasu Rinneoja on Reunan oma dekkaristi, joka on jo käynyt parikin kertaa Myllykoskella. Hänen Kylmäkorpi-dekkarinsa ovat saaneet ystäviä täällä. Sarjan seuraavan kirjan kanteen etsitään V8-auto tämän seudun autoharrastajilta.

Dekkarikirjailijoiden ilta on kello 18-20 kirjakauppa Reunassa. Vapaa pääsy. Pientä tarjottavaakin.