0

Yhteispäivystyksen ruuhkamittaria voi kommentoida Ratamon Facebookissa

Pohjois-Kymen sairaalan on ottanut käyttöön yhteispäivystyksen ruuhkamittarin, joka kertoo päivystyksen jonotilanteesta reaaliaikaista, viiden minuutin välein päivittyvää tietoa. Ruuhkamittari on nähtävissä ainakin Ratamo terveyspalveluiden Facebook-sivuilla.

Kaupungin terveyspalvelut toivoo saavansa kaupunkilaisilta palautetta siitä, onko yhteispäivystyksen ruuhkamittarista hyötyä, ja missä Kouvolan kaupungin verkkosivuilla tieto olisi hyvä olla nähtävillä. Facebook- ja internetsivujen lisäksi ruuhkamittari on jatkossa katsottavissa ainakin päivystyksen tiloihin sijoitettavassa näyttötaulussa.

– Päivystyksen ruuhkamittari on tietynlainen päänavaus. Pohdimme parhaillaan, mitä asiakkaita hyödyttäviä reaaliaikaisia tietoja jatkossa julkaisemme verkossa, Kouvolan kaupungin terveyspalvelujen johtaja Kari Kristeri sanoo.

Kysymykseen voisivat Kristerin mukaan tulla esimerkiksi terveysasemilla vapaana olevat päiväaikaiset vastaanottoajat. Niitä ei voisi ainakaan vielä ensivaiheessa varata verkosta, mutta jo tieto aikojen saatavuudesta palvelisi kuntalaisia.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...