Mikä on MYPAn kauden viimeisen kotiottelun lopputulos?

Saviniemen stadionilla Myllykoskella pelataan perjantaina 22.9. jalkapallon Kolmosen kamppailu, jossa MYPA saa vieraakseen PeKan Karhulasta. MYPA on jo varmistanut nousunsa Kakkoseen, mutta joukkue haluaa varmasti kauden viimeisessä kotikamppailussa näyttää kannattajilleen vielä parasta osaamistaan. Onko MYPAn ”maha jo täynnä”? Yllättääkö PeKa? Veikkaa ottelun lopputulosta!
Keskilaakso arpoo kaikkien lopputuloksen oikein arvanneiden kesken tuotepalkintoja. Lisäksi tuotepalkintoja arvotaan myös kaikkien osallistujien kesken. Osallistumisaika kisaan päättyy perjantaina kello 18.30, jolloin ottelu käynnistyy.
Kukin henkilö voi tehdä vain yhden veikkauksen.

16 kommenttia aiheesta “Mikä on MYPAn kauden viimeisen kotiottelun lopputulos?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.