0

Vaarallista vahingontekoa Myllykoskella

Nuorten meno iltaisin ja öisin on muuttunut kesän aikana varsin hurjaksi Myllykoskella. Kaikkia nuoria ei pidä missään nimessä syyllistää, mutta osa on toiminut varsin ajattelemattomasti.
Kumia on vinguteltu marketalueen parkkipaikalla ihmisten yörauhaa häiriten, ja paikkoja roskattu varsin lohduttomaan kuntoon. Tilanteen ovat varmasti havainneet kaikki aamuisin liikkeellä olleet.
Saman omakotitalon postilaatikko on räjäytetty rikki parikin kertaa.
Kenraalintien ja Karjalantien välisellä puisto- sekä leikkialueelle on saavuttu vastoin liikennesääntöjä autoilla, ja vahingonteko siellä paikkoja särkemällä on lähes jatkuvaa.
Uusimpana ilmiönä on ollut kerrostalojen katoille kiipeily Karjalantiellä. Tämä on hyvin vaarallista, sillä kiipeäminen on tehty pimeällä puolenyön aikaan sekä aamuyöllä. Katolla on irrotettu kattoluukkuja ja heitetty usean metrin päähän. Kovien sateiden aikaan vesivahingot voivat olla hyvinkin mittavat, jos vettä pääsee avoimista luukuista talojen rakenteisiin.
Vanhempien vastuuta lapsistaan ei voi olla korostamatta. Miten on mahdollista, että hyvinkin nuoret lapset riekkuvat pitkin öitä kylillä?

5 kommenttia aiheesta “Vaarallista vahingontekoa Myllykoskella

 • 1.9.2017 at 17:47
  Permalink

  13-vuotias ajelee skootterilla.

 • 1.9.2017 at 18:45
  Permalink

  Syytän suvakkeja. Nykyään puuttuu maalaisjärki ja kuri.

 • 1.9.2017 at 21:45
  Permalink

  Tämä, jos jokin on idiotismia!

 • 1.9.2017 at 22:41
  Permalink

  Nykyinen kokoontumispaikka seurakuntatoimiston sisäpiha. Tolkutonta roskaamista. Joka iltainen, vakioporukan kokoontumispaikka. Onkohan vanhemmilla minkäänlaista käsitystä mitä heidän alaikäiset nuorensa puuhaavat?

 • 2.9.2017 at 11:53
  Permalink

  Poliisi tuu käymään. Ei tarttis pitkään olla kyttäämässä niin sais jonnet sakkoo. Joka ilta kuuluu renkaan vinkumista. On rikkaat vanhemma,t kun renkaita on varaa kuluttaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...