Kesäinen konserttisarja Myllykosken kirkossa

Myllykosken kirkossa järjestetään kesäinen konserttisarja. Ensimmäinen konsertti on torstaina 20. heinäkuuta. Teemana on Kirkkomusiikkia kautta aikojen.

– Esitämme viisihenkisellä porukalla musiikin helmiä eri historian aikakausilta. Musiikkia on sekä laulettuna, että eri instrumenteilla soitettuna. Yleisö pääsee kuulemaan muun muassa Händelin Arioson, Beethovenin Jumalan kunnian luonnossa ja svengaavimmat Amerikkalaisen gospelin klassikot samassa konsertissa, kertoo Anjalankosken seurakunnan kanttori Risto Eskola, joka on ensimmäistä kertaa järjestämässä kesäistä konserttisarjaa.

Toinen konsertti kulkee nimellä Kesäyön sävelin. Sopraano Salla Lehtinen ja pianisti Hanna-Mari Zinovjev viihdyttävät yleisöä monipuolisella lied-ohjelmistollaan. Konsertissa kuullaan muun muassa Schubertin Ave Maria, Yrjö Kilpisen Kesäyö ja Oskar Merikannon rukous. Konsertti Myllykosken kirkossa pidetään torstaina 27.7.

– Kolmas tilaisuus on yhteislauluhetki nimeltään Virsikirjan lisälehdillä. Yleisö pääsee laulamaan uuden virsikirjan lisävihkon kappaleita yhdessä laadukkaan soitinyhtyeen kanssa. Luvassa kauniita irlantilaisia sävelmiä, espanjalaisia rytmejä ja kaikkea muuta mukavaa. Yhteislaulu tilaisuus on Myllykosken kirkossa torstaina 3.8.