Pukaron Paroni ja Alppiruusu siirtyvät osaksi Neste K -ketjua

Valtatie 6:n varrella sijaitseva, matkailijoiden suosikki, Pukaron Paroni siirtyy syyskuun alusta Hannu Kohtaniemeltä Neste K -ketjuun. Syyskuun alussa avataan myös kuutostien varrella sijaitseva ja jonkin aikaa suljettuna ollut Neste Alppiruusu täysin uudistettuna Neste K Alppiruusuna.

Valtatie 6:n varrella sijaitseva Pukaron Paroni on tullut monelle matkaajalle tutuksi mieluisana pysähdyspaikkana. Aseman nykyiset yrittäjät Hannu ja Piia Kohtaniemi ovat tiimeineen luoneet lähes 30 vuoden aikana tästä liikenneasemasta käsitteen, joka on hallinnut valtatietä jo vuosia. Neste K -ketju vuokraa liikenneaseman Kohtaniemeltä.

Pukaron Paroni remontoidaan syksyllä vaiheittain, jotta liikenneasema voidaan pitää koko ajan asiakkaille avoinna. Asemalla aloittava Neste K -kauppias esittäytyy kesän jälkeen. Samalla kerrotaan remontin yhteydessä tehtävistä muutoksista ja Pukaron Paronin uusista palveluista.

Asiakkaille tuttu nimi Pukaron Paroni säilyy aseman nimessä. 1. syyskuuta alkaen Neste Pukaron Paroni toimii nimellä Neste K Pukaron Paroni.

Kuutostien varressa, lähempänä Kouvolaa ja jonkin aikaa suljettuna ollut Neste Alppiruusu avataan täysin uudistettuna Neste K Alppiruusuna syyskuun alussa. Liikenneaseman palvelut suunnitellaan jatkossa vastaamaan entistä paremmin Elimäen tarpeita, kuitenkaan maantiellä matkaavia unohtamatta. Pukaron Paroniin valittava kauppias vastaa myös Alppiruususta. Liikenneaseman palveluista kerrotaan tarkemmin alkusyksystä, kun uusi kauppias julkistetaan.

Kommentteja aiheesta “Pukaron Paroni ja Alppiruusu siirtyvät osaksi Neste K -ketjua

  • 5.7.2017 at 13:49
    Permalink

    Ahviolaisena iloitsen syvästi pukarolaisia koskevista hyvistä uutisista.

Comments are closed.