Viimeiset nuorten valmistujaisjuhlat Anjalassa

KSAO:n Anjalan luonnonvaran toimipisteessä vietettiin perjantaina historiallisia valmistujaisjuhlia, viimeisiä nuorten juhlia. Maaseutuyrittäjiksi valmistui 12, ympäristönhoitajaksi kolme, luonto-ohjaajaksi kaksi sekä luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottajaksi yksi nuori.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, ympäristönhoitaja: Karjalainen Sanna, Kotro Jenni, Mustonen Matti-Eemeli

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja: Simpura Iida, Tervakoski Maria.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottaja: Lerkki Anna.

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Karhu Antti, Koponen Tiitus, Laari Antti, Nikkanen Juho, Nissinen Anni, Pukki Jaakko, Punkka Tomi, Ripattila Joonas, Ristola Miia, Ruippo Elias, Tanninen Niklas, Vainikka Jaakko.