0

Viimeiset nuorten valmistujaisjuhlat Anjalassa

KSAO:n Anjalan luonnonvaran toimipisteessä vietettiin perjantaina historiallisia valmistujaisjuhlia, viimeisiä nuorten juhlia. Maaseutuyrittäjiksi valmistui 12, ympäristönhoitajaksi kolme, luonto-ohjaajaksi kaksi sekä luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottajaksi yksi nuori.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, ympäristönhoitaja: Karjalainen Sanna, Kotro Jenni, Mustonen Matti-Eemeli

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja: Simpura Iida, Tervakoski Maria.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottaja: Lerkki Anna.

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Karhu Antti, Koponen Tiitus, Laari Antti, Nikkanen Juho, Nissinen Anni, Pukki Jaakko, Punkka Tomi, Ripattila Joonas, Ristola Miia, Ruippo Elias, Tanninen Niklas, Vainikka Jaakko.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...