0

Palautetta kaupungille mobiilisovellutuksen kautta

Ohi ovat ajat, jolloin palautteen antaminen kaupungille tarkoitti monimutkaisen paperilomakkeen täyttämistä tai istumista kotona tietokoneen ääressä. Nyt palautetta on mahdollista antaa missä vain mobiilisovelluksen avulla.

Trimble Feedback -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi kaupungin palautepalvelun etusivulta tai suoraan puhelimen sovelluskaupasta. Ulkona liikkuessa se tunnistaa palautteen antajan sijainnin, kunhan kännykän paikannuspalvelut vain ovat päällä. Palautteen antaja taas voi lähettää palvelun kautta kuvan ja/tai tekstiselitteen havaitsemastaan epäkohdasta – näin kaupunki saa välittömästi tiedon siitä, millainen vika on ja mistä se löytyy.

Mobiilipalautteet käsitellään samalla lailla kuin verkkosivujen palautejärjestelmän kautta annetut palautteetkin. Sovellus lähettää myös vahvistusviestin palautteen perille tulosta. Mobiilipalaute soveltuu etenkin suhteellisen yksinkertaisiin vikatilanteisiin.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...