Makasiinikahvila aukeaa sittenkin Anjalassa

Pitkään näytti siltä, että Anjalassa sijaitsevan Makasiinikahvilan ovet pysyvät kiinni tänä kesänä. Tilanne on kuitenkin muuttunut. – Senaatti-kiinteistöistä otettiin yhteyttä

Pitkään näytti siltä, että Anjalassa sijaitsevan Makasiinikahvilan ovet pysyvät kiinni tänä kesänä. Tilanne on kuitenkin muuttunut.

– Senaatti-kiinteistöistä otettiin yhteyttä ja kerrottiin, että Anjalan kartanon sekä siihen liittyvien muiden rakennusten ja maiden kaupat ovat vastatuulessa. Senaatti-kiinteistöt tarjosi meille mahdollisuutta vuokrata Makasiinikahvila meille täksi kesäksi, kertoo Ankkapurhan kulttuurisäätiön ja Nuorisokeskus Anjalan toiminnanjohtaja Jenni Liikkanen.

– Parin päivän mietinnän jälkeen päätimme, että kyllähän me nyt yksi kahvila auki jumpataan, jatkaa Liikkanen.

Senaatti-kiinteistöt on jo hyväksynyt Anjalan kartanon ostajaehdokkaan tarjoaman rahasumman, mutta on asettanut ostajalle lisäehtoja. Ostajatahon vastausta näihin ehtoihin odotellaan parhaillaan.

Makasiinikahvila avaa ovensa maanantaina 5. kesäkuuta. Juhannukseen asti paikka on auki joka päivä. Tämän jälkeen loppukesän ”kivikuppila” on kiinni maanantaisin.

Koko juttu Keskilaaksossa 1.6.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka