Anjalan VPK:n nuorille kaksoisvoitto SM-kisoissa

Anjalan VPK:n palokuntanuoret saavuttivat kaksoisvoiton palokuntanuorten Veikonmalja-kilpailussa eli SM-kisoissa. Kilpailut pidettiin Lohjalla viime lauantaina. Anjalan voittaneessa joukkueessa kilpailivat johtajana Mila

Menestyneet joukkueet, takana vasemmalta Veeti Ursin, Jesse Smolander, Jere Leinonen, Miska Itälä, Ronja Sihvola. Eturivissä vasemmalta Eetu Melin, Eemil Kuoppamäki, Mila Itälä, Topi-as Kuoppamäki, Venla Peltonen, Jenna Leinonen ja Eeli Ursin.

Keskilaakso

Anjalan VPK:n palokuntanuoret saavuttivat kaksoisvoiton palokuntanuorten Veikonmalja-kilpailussa eli SM-kisoissa. Kilpailut pidettiin Lohjalla viime lauantaina.

Anjalan voittaneessa joukkueessa kilpailivat johtajana Mila Itälä, jäseninä Eemil Kuoppamäki, Jere Leinonen, Eetu Melin, Jesse Smolander ja Veeti Ursin. Voittajajoukkueen hyvää menestystä täydensi palokunnan toinen joukkue saavuttamalla SM-hopeaa, joukkueella johtajana Venla Peltonen, jäseninä Miska Itälä, Topias Kuoppamäki, Jenna Leinonen, Ronja Sihvola ja Eeli Ursin.

Kolmanneksi sijoittui Vahdon VPK ja neljänneksi Liikkalan VPK selkeästi Anjalan joukkueille hävinneenä. Kilpailun parhaana joukkueenjohtajan palkittiin Anjalan VPK:n Mila Itälä.

Joukkueet eivät tiedä etukäteen kilpailussa esille tulevia tehtäviä, vaan ne annetaan joukkueelle lähtöpaikalla.

Tämän vuoden kilpailun pohjana oli piharakennuksen sammutustehtävä, jossa alkusammutustilanteessa henkilö oli saanut ison avohaavan yläraajaan ja toisen alkusammuttajan vaatteet olivat syttyneet palamaan. Piharakennuksesta alkanut palo oli levinnyt maastoon. Piharakennusalueen porttiin ei ollut avainta ja joukkueet joutuivat avaamaan työkaluilla portin. Joukkueet joutuivat antamaan loukkaantuneelle ensiapua, sammuttamaan vaatepalon ja maastoon levinneen palon. Lisäksi he joutuivat selvittämään rakennuksen katolle raivausvälineitä sammutusraivausta varten. Tehtävien suorituksen jälkeen joukkue joutui kokoamaan letkukaluston lähtöpaikalle.

Nopeimman ajan teki Anjalan VPK:n 2. joukkue 2.12,24, toiseksi nopeimman ajan Anjalan VPK:n 1. joukkue 2.56,18. Vahdon VPK:lta meni aikaa 3.35,72 ja Liikkalan VPK:lta 4.47,70. Kilpailuun osallistui 30 joukkuetta ero puolita Suomea.

Kommentoi