0

Mainiota palvelua tarjolla

Kouvolan kaupungin tarjoamia palveluja moititaan usein, mutta niitä on tarjolla enemmän kuin välttämättä tiedostetaan. Yksi näistä on esimerkiksi Anja-palvelulinja, joka on suunnattu eteläisen kaupunginosan alueen ihmisille.

Kyseessä on kaikille avoin reittiliikenne, jota toteutetaan maanantaista perjantaihin arkipyhiä lukuun ottamatta.

Anja-palvelulinjaa on kuviteltu tarkoitetun ainoastaan ikäihmisille, mutta sillä voi matkustaa kuka tahansa.

Palveluautoa on mahdollista käyttää Muhniemen, Junkkarin, Anjalan, Inkeroisten, Keltakankaan, Myllykosken, Ummeljoen ja Takamaan alueilla.

Palveluautossa matkaaminen ei ole sen kalliimpaa kuin ”normaalissa bussissa” meneminenkään. Kouvolan kaupungin joukkoliikenteen lipputuotteet käyvät maksuvälineinä. Matkan voi maksaa käteisellä tai Waltti-matkakortilla.

Anja-palvelulinjan erikoisuus – ja pikemmiten etuisuus – on haku jopa kotiportilta. Tämä on mahdollista tietyillä alueilla Anjalassa, Inkeroisissa, Keltakankaalla, Myllykoskella ja Ummeljoella. Nouto pitää sopia luonnollisesti kuljettajan kanssa etukäteen.

 

 

Viikon kysymys

Koetko Uudenmaan liikkumisrajoituksen tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...