0

MYPA avaa cup-ottelulla Saviniemessä

Uudistuneen MYPAn historian ensimmäinen virallinen ottelu pelataan ensi lauantaina Saviniemen stadionilla Myllykoskella. Kyseessä on Regions Cupin toisen kierroksen ottelu, jossa vastaan asettuu heinolalainen Union Plaani. Heinolalaiset ovat jo pitkään odottaneet taistoa innolla, ja Myllykoskelle on saapumassa Heinolasta pelaajien ohella erillinen fanibussi.

– Olin seuraamassa sunnuntaina Lehtomäessä Union Plaanin ja Valkealan Kajon välistä harjoitusottelua, jonka Union Plaani voitti 4–1. Kyseessä on viime vuoden Nelosen puolessa välissä omassa lohkossaan ollut joukkue, jonne se nousi nopealla tahdilla Kutosesta, kertoo MYPAn päävalmentaja Jukka Karjalainen.

MYPA voitti viime lauantaina Saviniemessä harjoituskamppailussa Kolmosen eri lohkon joukkueen, helsinkiläisen PPJ:n 4–0.

– MYPA haluaa pitää kentällä vauhtia ja lupaan yleisölle ensi lauantainakin viihdyttävää peliä Union Plaania vastaan, jatkaa Karjalainen.

MYPA on myynyt komeasti jo noin 400 kausikorttia, mikä on kova määrä Kolmosessa pelaavalle joukkueelle.

– Tavoitteenamme on saada kotiottelujen yleisökeskiarvoksi 500, kertoo MYPAn puheenjohtaja Pekka Kolehmainen.

MYPA on hankkinut anniskeluoikeudet MyPa-taloon ja rakennuksen terassille sekä stadionille vallikioskiin.

– Meillä on lisäksi kioski Kisatien portin luona ja sen lähettyvillä makkaranmyyntipiste. Kokeilemme riittävätkö nämä palvelut. Jos eivät, lisäämme myyntipisteitä, toteaa Kolehmainen.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...