0

Kunnostetun Myllykosken seuratalon avajaiset 21.4.

Myllykosken seuratalon omistus siirtyi syksyllä 2016 virolaisyhtiö Riverman Invest Ou:lle, joka on syksystä asti tehnyt töitä seuratalon kunnostuksen eteen.

– Alkaneet kunnostusyöt ovat vasta pelastusoperaatio, jonka avulla pääsemme toimimaan, toteaa Erik Wetzer Myllykosken Seuratalo Oy:stä.

Myllykosken seuratalon remontti etenee hyvää vauhtia ja on päätilojen osalta pian valmis. Seuratalon remontin kustannusarvio on noin 200000–300000 euroa.

– Avajaisiin mennessä saadaan kuntoon kaikki yleiset tilat. Tämän jälkeen jatketaan remonttia muissa tiloissa. Alkuun näytti, että kiinteistön lämmitysverkko on kunnossa. Noin kolmen kuukauden käytön jälkeen ilmeni kuitenkin, että jossain on vuoto. Tämän vuoksi koko lämmitysjärjestelmä joudutaan uusimaan. Remontti valmistuu kuitenkin avajaisiin mennessä, selvittää Wetzer.

Seuratalon avajaisia tullaan viettämään 21.4. Avajaisissa esiintymässä nähdään muun muassa vuoden 2008 tangokuningas Jukka Hallikainen sekä vuoden 2016 tangokuningas Marco Lundberg. Hallikaisen ja Lundbergin taustalla soittaa Bailyn Helmet -kokoonpano.

Alakerran kerhohuoneena aiemmin toimineessa tilassa musisoi Old Indian -yhtye. Aiemmin luentosalina toiminutta tilaa musiikilla täyttävät Mika Byman ja Risto Uotila.

– Myllykosken seuratalolla on pitkät perinteet sekä vahva asema paikkakuntalaisten sydämessä. Halusimme esiintyjiä miettiessä myös suosia lähialueen tunnettuja artisteja ja oli hienoa saada heidät esiintymään avajaisiin, toteaa Mertaranta & Silén Production Oy:n toimitusjohtaja Jasse Mertaranta.

Liput Seuratalon avajaisiin ovat jo myynnissä. Avajaiset järjestää Myllykosken Seuratalo Oy yhdessä Mertaranta & Silén Production Oy:n kanssa.

– Myllykosken seuratalo on ainutlaatuinen paikka erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Vastaavaa tilaa ei löydy muualta Kouvolasta, kehuu Jukka Silén Mertaranta & Silén Production Oy:stä.

Myllykosken seuratalosta onkin tarkoituksena kehittää monipuolinen tapahtumakeskus, jossa tulevaisuudessa tullaan järjestämään niin musiikkitapahtumia kuin kesähäitäkin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...